Luxe nieuwjaarsgeschenken

Een nieuw jaar, een nieuw begin! Het nieuwe jaar is natuurlijk iets wat ieder jaar gevierd moet worden. Daarnaast is het ook een geschikt moment om de mensen die altijd voor u klaar staan te bedanken met een origineel en luxe nieuwjaarsgeschenk. Veel bedrijven willen aan het eind van het jaar hun collega’s of relaties bedanken voor het werk van het afgelopen jaar. Er zijn heel veel verschillende soorten geschenken, dit maakt het maken van een keuze niet gemakkelijker. Wij helpen u bij het uitzoeken van de leukste oudejaarsgeschenken. Kiest u in plaats van een uitgebreider en luxe nieuwjaarsgeschenk liever voor een goedkoop geschenk? Lees hieronder om de keuze te maken!

Top 5 luxe oudejaarsgeschenken

Bent u op zoek naar een uniek oudejaarsgeschenk, waarmee u uw collega’s of relaties eens écht kunt verrassen? Wij geven u een aantal originele en luxe tips voor het perfecte nieuwjaarsgeschenk.

Diverse wijnglazen

Het is een goed idee om wijnglazen te bedrukken met uw eigen logo of originele tekst en deze weg te geven als oudejaarsgeschenk. Combineer een aantal wijnglazen met een heerlijke wijn of champagne. Elke keer wanneer de ontvanger de wijnglazen gebruikt, denkt hij of zij weer terug aan uw bedrijf.

 Handige powerbanks

Een powerbank cadeau geven is een ontzettend leuk idee. Een powerbank zorgt ervoor dat de ontvanger nooit meer zonder telefoon of tablet hoeft te zitten, doordat de batterij leeg is. Aangezien tegenwoordig vrijwel iedereen in het bezit is van een telefoon of tablet is een powerbank een geliefd geschenk bij een groot publiek.

 Bleutooth speakers

Zowel jong als oud luistert regelmatig naar muziek. Iedereen heeft een andere muzieksmaak, maar een goede speaker zal bij iedereen in de smaak vallen. Speakers zorgen ervoor dat de ontvangers altijd en overal muziek kunnen luisteren.

 Hamam handdoeken

Wanneer u op zoek bent naar een mooi en praktisch relatiegeschenk, dan is een hamam handdoek een echt origineel geschenk om te geven. Het voordeel van deze handdoeken is dat ze sneldrogend zijn. Bedruk de hamam handdoek met uw logo en geef er een leuke sauna cadeaubon bij. Hoe leuk is dat? De hamam handdoek is een leuk geschenk om te geven!

Nieuwjaarsgeschenken bedrukken

U kunt ervoor kiezen om de nieuwjaarsgeschenken te bedrukken met uw logo of een persoonlijke tekst of quote. Door het bedrukken van de nieuwjaarsgeschenken zal de ontvanger telkens opnieuw de bedrukking zien en positief aan uw bedrijf denken. Ook creëert u hiermee een grotere klantenkring. We wensen u heel veel succes bij het uitzoeken van het perfecte oudejaarsgeschenk en alvast een gelukkig en gezond 2020!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *